Algemene voorwaarden

1. VM-VERVOER behoudt zich het recht om de prijzen en voorwaarden zonder nader kennisgeving te wijzigen.

2. Al onze prijzen zijn inclusief btw en wegen-tol!

3. Door het reserveren van een service via de website, mail of telefonisch, gaat de klant een contract aan met VM- VERVOER voor verplaatsingen van minstens 3 uren, eventueel onderbroeken of op verschillende datums, in de zin van artikel 2.5° van het decreet betreft exploitatie verhuur van voertuigen met bestuurder.    

4. VM-VERVOER kan in geen geval verantwoordelijk wordt gesteld voor overmacht waardoor uw vlucht of trein wordt gemist.

5. Wij kunnen niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vertragingen van vliegtuigen, treinen of de annulatie ervan.

6. Wij blijven ter beschikking voor de uitvoering van uw opdracht tot 1 uur na de voorziene aankomsttijd, daarna wordt voorrang gegeven aan de nog lopende opdrachten.

7. Het is dus in ieders belang en wenselijk om van elke verandering, annulatie en vertraging van meer dan een halfuur op de afspraak ons op de hoogte te brengen. Wij zijn steeds bereikbaar, 24 op 24 uur,op gsm (+32)471763852. Zo kan er voor een nieuwe planning gezorgd worden.

8. Alle opdrachten worden bij voorkeur per overschrijving of door middel van betaalkaarten betaald bij vertrek. Dit is nog altijd de veiligste manier voor zowel onze bestuurders als voor onze klanten. Bij technische storingen of defecte betaalterminal worden contante betalingen aanvaard.

9. Reservaties waarvan de ritprijs meer dan 200 euro bedraagt worden pas uitgevoerd mits betaling per overschrijving 5 dagen voor vertrek!

10. VM-VERVOER heeft het recht op annulering of prijsaanpassing bij wijzigingen binnen de 24 uur voor de aanvang van uw opdracht

11. Niet opdagen voor uw opdracht dan wordt de prijs aan 50% in rekening gebracht.

12. Wenst u een factuur te hebben? U dient deze op voorhand te vragen. Na bevestiging wordt een extra kost gevraagd van 5 euro als administratieve kosten.

13. Het is ten strenge verboden in de voertuigen van VM-VERVOER te roken, te eten. Elke schade veroorzaakt door het niet naleven van deze regel wordt aan de klant aangerekend.Drinken van water is uiteraard toegestaan.

14. Wij werken enkel op reservatie. De reservatie dient uiterlijk 48 uren op voorhand te gebeuren. Een bevestiging wordt binnen de 24 uren gestuurd. Ontvangt u deze bevestiging niet, neem dan het beste contact op met ons op het noodnummer 0471763852.

15. Enkel de rechtbanken van het Gentse arrondissement zijn bevoegd voor mogelijke geschillen.

image440