Business services

image225

Neemt u als ondernemer vaak het vliegtuig? Heeft u geregeld een  afspraak op verplaatsing en verliest u zo kostbare tijd?

Bij VM-VERVOER komt u altijd op de eerste plaats. Zo kan u rekenen op een discrete, stipte en persoonlijke service. U vertoeft alleen of met uw collega's in een luxueuze ruime Mercedes Vito Tourer met veel bagageruimte. Bovendien biedt onze chauffeur u graag hulp bij het in- en uitladen van uw bagage en is er de mogelijkheid u te laten begeleiden tot aan de check-in (op aanvraag).

Shuttle dienst

image226

  


 Heeft uw bedrijf een Off-site vergadering, een bezoek aan een Expo,  nieuwjaarsfeest, personeelsfeest, of een andere evenement en u wilt uw al dan niet groot aantal genodigden de beste comfort bieden? Dan kiest u voor onze shuttledienst! Spreek af met uw genodigden in een gratis parking of op uw bedrijfsterrein, wij komen al uw gasten ophalen en naar de feestlocatie brengen, en daarna terugbrengen. VM-VERVOER heeft een vaste prijs van 42 EUR/uur voor het ter beschikkinggestellen  van minibussen die tot 8 personen kunnen vervoeren! 

Contact Us

Gelieve alle vakken in te vullen aub!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Better yet, see us in person!

We love our customers, so feel free to contact us!

VM-VERVOER

Destelbergen, Oost-Vlaanderen, Belgium

+32(0)471.76.38.52